Onze gadgets


Als je meer dan 1 gadget besteld, betaal je maar 1 maal de verzendingskosten.

Boodschappentas

€ 4,95 + verzendkosten per draagtas

Dankzij de nieuwe en handige draagtassen kan u vanaf nu makkelijk een bijdrage leveren om deze visie in het straatbeeld te verspreiden.

Als ik de dagen niet meer kan onthouden, maak dan voor mij elk moment onvergetelijk’, een quote om over na te denken, werd op herbruikbare draagtassen geprint. Wie een tas koopt, draagt meteen een stukje bij tot het onderzoek naar dementie. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar het Expertisecentrum Dementie.

Naast dementie bespreekbaar maken, denkt u trouwens ook aan het milieu door de herbruikbare tas steeds bij u te hebben. Maak iedere dag mee het verschil voor mensen met dementie en verspreid de visie van de Herinneringskoffer.

Vraag naar de draagtassen en volg d e creatieve sensibilisering van de Herinneringskoffer op


Groeikaart

€ 2,5 + verzendkosten per groeikaart.

Laat het begrip rond dementie groeien Wil jij dementie mee bespreekbaar maken en het taboe doorbreken? Plant een zaadje en laat de ‘vergeet-me-niet’-bloemen bloeien met onze groeikaart. Het begrip rond dementie moet groeien en daarbij hebben we jouw steun nodig. De kleine dagelijkse dingen dragen bij tot verbinding en kunnen een wereld van verschil betekenen voor mensen met dementie. Maak iedere dag mee het verschil voor personen met dementie en draag die visie mee uit op weg naar een inclusieve samenleving voor mensen met dementie en hun naasten. De groeikaart kost 2,5 euro per stuk en is te bestellen via link onderaan de pagina.Contacteer ons© 2017 MTJ. All rights reserved | Design by W3layouts